En hälsning till Er från oss alla!

Här finns ett julkort till dig! Klicka här.

Arbetsbörda?

Landstinget trixat med arvoden till förtroendevalda och politiska sekreterare, en minst sagt besvärande historia.

 

Det handlar om att företrädare från Miljöpartiet  och Vänsterpartiet  snickrat ihop egna högst tvivelaktiga lösningar på arvoderingar. Mot detta går landstingsstyrelsens ordförande Jörgen Danielsson (S) gick till storms emot.

 

Sedan handlar det om att den styrande majoriteten på eget bevåg avlönat fler politiker än landstingsfullmäktige beslutat. Fyra heltidstjänster blev till sex utan att fullmäktige hade någon aning om det. Utöver detta gav Socialdemokraterna sig själva en politisk sekreterare på halvtid utöver den heltidstjänst som fullmäktige beviljat.

 

Jörgen Danielsson erkänner att han knappast är en Dugande Man i hanteringen. Samtidigt erkänner han att det är så här det gått till även tidigare. Det är märkligt att när myglet avslöjats  att de folkvalda inte har något inflytande.

Inte undra på att Landstinget går med underskott.


MP Ylva ingen dugande man

Landstingsrådet Ylva G Karlsson får stå kvar som förstanamn på Miljöpartiets landstingslista.  Att tala om skandal är inte överord! Det är ingen dugande mann som har så dåligt omdöme.  Partiet borde sagt stopp!

RSS 2.0